Top 5 jucarii de dezvoltare pentru copii

Timpul de joaca este foarte distractiv si le permite copiilor sa exploreze si sa-si imagineze in timp ce devin creativi cu jucariile si jocurile lor.

Jucariile sunt o modalitate distractiva de a ajuta la dezvoltarea copilului, imbunatatindu-i abilitatile cognitive, fizice si sociale. Timpul de joaca este ideal pentru ca copiii sa invete despre ei insisi si despre lumea din jurul lor, construind incredere si prietenii sau prin joc independent.

La CaraToys.ro credem ca invatarea prin joaca este o modalitate fantastica pentru copii de a explora si de a invata creativ in timp ce isi lucreaza la abilitatile de dezvoltare. Am gasit primele cinci jucarii de dezvoltare pentru copii care ii vor ajuta sa invete in timp ce se distreaza.

Top 5 jucarii de dezvoltare pentru copii

1. Jucarie STEM Constructie Robotel Telecomanda si Control Telefon

Jucariile de constructie sunt grozave pentru a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitatile motorii fine si coordonarea ochi-mana, motiv pentru care Jucarie STEM Constructie Robotel Telecomanda si Control Telefon este o jucarie grozava de constructie pentru dezvoltarea copilului.

Copiii pot deveni creativi si isi pot crea proprii roboti cu bucati masive de plastic care sunt usor de tinut si de asamblat. 

Permiteti-i copilului dumneavoastra sa-si proiecteze robotul de vis in timp ce descopera constientizarea si rationamentul spatial in timp ce isi intocmesc creatia.

Jucarie STEM Constructie Robotel Telecomanda si Control Telefon
JOC PUZZLE CU ZAR

2. Joc puzzle cu zar

Imbunatatiti constientizarea spatiala si abilitatile de calcul cu Joc puzzle cu zar , un joc de bloc distractiv si colorat, care va poate ajuta copilul sa construiasca prietenii in timp ce se distreaza mult.

Piesele groase, din lemn, le fac mai ușor de utilizat de către copii, învățând conștientizarea spațială în timp ce se concentrează pe umplerea pătratelor cu culori distractive în timp ce aruncă zarurile pentru a finaliza acest puzzle pentru creier.

3. Set - legume de taiat

Joaca-te cu legume de jucarie, cum ar fi Set – legume de taiat, ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile motorii fine si coordonarea ochi-mana, in timp ce invata sa-si taie legumele si sa creeze mese delicioase folosind setul usor de jucarie din lemn.

Jocul de simulare este o modalitate excelenta de a ajuta copiii sa devina creativi, in timp ce bucatile de legume groase au dimensiunea perfecta pe care mainile mici le pot tine in timp ce se joaca si invata.

Set - legume de taiat
Jucarie de Rol “Este Ora Ceaiului!”

4. Jucarie de Rol “Este Ora Ceaiului!”

Jocurile de imbracare si jocuri de rol sunt ideale pentru a ajuta copiii sa-si dezvolte dezvoltarea sociala si a limbajului. 

Interpretarea unui personaj ii poate ajuta pe copii sa-si dezvolte increderea si sa invete sa comunice cu ceilalti, pe masura ce devin creativi si invata diferite abilitati de limbaj si vocabular.

Jucarie de Rol “Este Ora Ceaiului!” este perfect pentru copiii carora le place sa adauge un joc de rol in timpul lor de joaca, permitandu-le sa-si dezvolte abilitatile sociale in timp ce isi trateaza prietenii si familia cu spectacolul de magie al vietii.

5. Puzzle viata acvatica - fotoluminescent

Puzzle-urile sunt o alegere excelenta pentru jocul linistit, care ajuta si la abilitatile de dezvoltare ale copiilor. 

Puzzle-urile sunt jocuri de rezolvare a problemelor care ii invata pe copii cum sa rezolve o problema si sa gaseasca o solutie pe masura ce pun puzzle-ul impreuna. 

Sunt, de asemenea, ideale pentru abilitatile motorii fine si coordonarea ochi-mana, deoarece copiii invata sa puna piesele impreuna si sa le miste pana se potrivesc in puzzle.

Puzzle-ul Puzzle viata acvatica – fotoluminescent este usor de manevrat, cu o imagine clara, pentru a ajuta copiii sa invete mai usor sa monteze puzzle-ul.

Puzzle viata acvatica - fotoluminescent

Descoperiți jucarii și jocuri de dezvoltare la CaraToys.ro

La CaraToys.ro avem o varietate de jocuri de dezvoltare pentru copii care ii ajuta sa se joace si sa invete impreuna.

Selectia noastra de jucarii si jocuri Play & Learn include puzzle-uri, jocuri de rol si jucarii de constructie care sunt ideale pentru copii.

Luati legatura cu echipa noastra prietenoasa astazi pentru mai multe informatii despre gama noastra de produse sau consultati astazi catalogul nostru de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *